|
Naturaalsooled |
![]() |
Naturaalsool on grillvorstide, sardellide ja viinerite tootmises enimkasutatav ümbrismaterjal. Omaduste poolest on see ainulaadne ja keskkonnasõbralik valik. Naturaalsool on puhas loodustoode, mille töötlemisel ei kasutata üheski faasis kemikaale. Naturaalsoole säilivusaeg on kvaliteetse töötlemise korral väga pikk. Soole töötlemise kõige olulisem osa on puhastamine. Kõrge kvaliteedi üheks eelduseks on kiire töötlemine ja soolamine hügieenilistes tingimustes. Sea- ja lambasooled pakendatakse 91 m kimpudesse. Kimbud pakitakse võrkudesse, kus on tavaliselt 2-3 kimpu. Tarnime ka tuubitud naturaalsooli, see tähendab, et sool pakitakse pehmele ribale või torule, mis tagab soole kiire ja lihtsa kasutamise. Sooled pakitakse toiduainetööstusele sobivasse nõusse. Soolte säilivuse tagab soolamine, sooli hoitakse pakendamisnõus soolalahuses või kuivsoolas. Naturaalsooli säilitatakse +5 – +10°C temperatuuris.
|
Uudised |
---|
20.01.2020 Veokitega ligipääs läbi Jälgimäe tee 12 23.07.2018 Täiendavad jõud hoolduses 23.07.2018 SACCARDO esindaja Eestis |
Teated |
---|
29.05.2015 KAUBA VASTUVÕTT JA VÄLJASTAMINE |