Naturaalsooled

Naturaalsool on grillvorstide, sardellide ja viinerite tootmises enimkasutatav ümbrismaterjal. Omaduste poolest on see ainulaadne ja keskkonnasõbralik valik. Naturaalsool on puhas loodustoode, mille töötlemisel ei kasutata üheski faasis kemikaale.

Naturaalsoole säilivusaeg on kvaliteetse töötlemise korral väga pikk. Soole töötlemise kõige olulisem osa on puhastamine. Kõrge kvaliteedi üheks eelduseks on kiire töötlemine ja soolamine hügieenilistes tingimustes.

Sea- ja lambasooled pakendatakse 91 m kimpudesse. Kimbud pakitakse võrkudesse, kus on tavaliselt 2-3 kimpu. Tarnime ka tuubitud naturaalsooli, see tähendab, et sool pakitakse pehmele ribale või torule, mis tagab soole kiire ja lihtsa kasutamise.

Sooled pakitakse toiduainetööstusele sobivasse nõusse. Soolte säilivuse tagab soolamine, sooli hoitakse pakendamisnõus soolalahuses või kuivsoolas. Naturaalsooli säilitatakse +5 – +10°C temperatuuris.

hog.jpg